Måndag

Hejhej :). Igårkväll kom Emma hem från Schweiz för ett snabbt stopp i Malmö innan hon imorgon reser vidare till Finland. Så dagen har spenderats hemma hos henne :). Har fått höra på en m a s s a skvaller, både om andra och om henne själv, haha. Bella kom iallafall också dit och så satt vi och pratade om allt och inget i sådär 4 timmar, haha alltid samma sak: tre munnar som går i ett och försöker överrösta varandra. Mycket trevligt :). Och Emma tog med sig choklad till mig från Schweiz! I LOVE HER! Åhh den är jättegod! En påse med en blandning av olika chokladsorter i. Har typ redan ätit halva, vilket kanske inte är så jättebra för Beach 08 (that is om det blir någon överhuvudtaget). Men taaack Emma! Och ha det så jättekul nu resten av sommaren! Helt sorgligt alltså. Kommer inte se henne igen förrän skolan börjar den 18:e augusti. Fast det är juiförsej bra att jag kan associera det datumet med lite positiva saker också, antar jag.

Nu fyller jag år om 6 dagar, åker till Paris om 10 dagar och träffar Ines där om 21 dagar! Och gud vad jag saknar henne då! Jag hatar att vara den som blir lämnad kvar i Sverige när alla andra åker utomlands, det brukar vara jag som åker och lämnar alla andra i kalla och gråa Sverige! Piss-skit-bajs-helvete :(

Hihihi nej, jag är inte fuuulllt allvarlig. Visst, det är inte kul när ens bästa vänner inte är här, men så deppig är jag inte. Snart åker ju jag till vääärldens underbaraste stad, och innan dess är det min födelsedag! Och på onsdag ska det bli fint väder, så då blir det stranden! Är dock lite stressad inför den tionde. Måste boka tid hos både läkaren och frisören tills innan jag åker. Hatar när jag kommer på saker i sista minuten..

Nu ska jag se Sex and the City, och sen ska jag faktiskt försöka sova.. Puss på er! (Och ha det så trevligt alla lyckostar som befinner sig utanför det här landets gränser)

Angeliqua

Inlägg nummer 70

Hejsan människor! Vill ni veta en sak? Jag har börjat avguda omelett. Jag kan inte förstå det här? Jag haaatar omelett, gillar ju verkligen inte det..? Trodde jag. Nu har jag blivit hooked på något som jag tidigare tyckte såg äckligt äggigt och fettigt ut, hur konstigt är inte det? Det är mammas fel! Hon kan göra underverk med de äckligaste sakerna. Hon gjorde en omelett med lök, potatis och något annat i. Jättegott! Får väl vänja mig vid tanken att jag tycker om det. Enligt inside sources (mina föräldrar) var omelett det enda jag åt i fyra-femårsåldern. Konstigt hur ens smak förändras..

Det här var mitt sjuttionde inlägg såg jag nu. Synd att det skulle vara om ett sådant meningslöst ämne.. Haha, skriver om min dag senare iallafall! Puss

JAAAA!

SPANIEN I'M SO HAPPY FOR YOU :D HÖHÖH. Men stackars tyskland :P. Well, well karma's a bitch.. heheheheheh

Spanien

Efter att Sverige, Frankrike, Holland, Ryssland och Turkiet blivit utslagna ur mästerskapet hejar jag denna EM-final på Spanien med sin veeery duktiga målvakt i spetsen :). Så varför ligger mina sympatier hos spanjorerna? Well, jag är långsynt. Kommer ni ihåg våran sista match i VM 2006? Jävla tyskar.. KOM IGEN NU SPANIEN!

Hello friends :)

Tjosanhoppsan :). Det blev en filmsöndag, just as I suspected. Ni som läst min blogg tidigare i veckan vet att jag önskat mig en digitalkamera i födelsedagspresent (fyller år den sjätte). Kan berätta att planerna för att få mamma+styvpappa att köpa en går jättebra. Idag ringde jag min styvpappa på mobilen. Guess where he was? På SIBA! Yey, jag ska få en kamera :)

Har sett Iron Man idag. Inte jääätttebra kan jag väl säga, men hyffsad ändå :). Den började jättebra, men sen blev det lite för mycket serietidning-vibes. Men den var spännande ända in i slutet iallafall. Go see it, vetja!

Nu ska jag se på NCIS litegrann (jättelängesen), innan fotbollen börjar! Heja Spanien! Åhh, det känns som att tyskarna kommer ta hem det här :(. Men hejar på Spanien och Casillas ända in i tillägsminuterna iallafall. Hoppas på det bästa! Ha en trevlig kväll people!


Mamma har humor iallafall

Haha kom precis på en sak som hände igår. Min mamma är vanligtvis den mest trögtänkte människan när det gäller att skämta (no offense, i love you). Igår när vi satt och åt ute så trillade en servitris med en hel bricka med tallrikar. Självklart så var ju fallet ganska roligt, men min mamma brukar vara den som tycker synd om personen och tycker det är elakt att skratta.

När vi lämnar restaurangen går vi förbi servitrisen ungefär där hon trillade förut. Då säger mamma:
- Angeliqua, ta det lugnt, det är tydligen halt här.

Alltså.. Jag blev jättechockad! Servitrisen hörde det! Visste först inte hur jag skulle reagera. Har min mamma blivit en av dom som skämtar elakt på andras bekostnad? Gillar jag det eller ej? Haha, hela min världsbild har satts i gungning! När mamma insett vad hon sagt så började vi gåspringa ut ur restaurangen asgarvande.. Hahaha hon är för söt.

Filmsöndag tror jag :)

Hejsan bloggen :). Sitter här och funderar på om jag ska masa mig ut för att göra någonting. Bio möjligen? Men jag tror jag skippar det, plånboken skulle inte gilla det.. Kom precis på att jag måste lägga 350 kronor på en viss bridal shower den här månaden. Ahh, det svider alltså :P. Speciellt med en antågande parisresa runt hörnet. Men det får gå. Hoppas att släkten bjuder till på mitt 17årskalas på lördag! Moahahah. Nej, jag skojaar. Jag är ingen pengagalen människa, livet blir bara lite roligare med några extra hundralappar, höhöh.

Ska se på lite filmer och så idag tror jag :). Borde släpa med mig Robban till IKEA så att jag kan få min soffa nån gång, men han verkar inte vara på humör. Får göra det i veckan istället.

Och en sista sak. Nu har det varit regn ute fyra dagar i rad, och jag funderar helt seriöst på att strejka: Vägra gå ut tills vädret blir bättre. Jag menar, jag begär inte 27 grader. Lite solsken skulle räcka för att make my day :)

Ha en trevlig söndag iallafall, även om den spenderas inomhus eller ute i regnet! Pusss

En lördagseftermiddag/kväll med mamma :)

Hejsan läsare :). Vaknade ju som ni kan läsa nedan väldigt sent, men var ändå i stan vid fem. Jag och mamma gick i ett Malmö som blivit invaderat av fransmän (i like), haha. Det är en slags internationell matutställning/marknad i centrala Malmö just nu, och det mest talade språket är nog franska. Så himla mysigt :). Iallafall så gick vi runt i vår fina stad till halvsju ungefär, då vi gick och åt på Gränden, sååå gott :). Efteråt gick vi proppmätta därifrån och tog en promenad runt kungsparken/slottsparken/stranden och så tillbaks. Snacka om att gå av en massa kilon, höhöh. Sedan gick vi mot cyklarna (vi cyklade, känn på den du) vid storgatan, men stannade på Wayne's Coffee och tog en kaffe. Och sedan var dagen slut!

Bilder från idag (mobilkvalité):

1.2.3.4.
5.  6.
1. Jag tvingar mig på mamma med kameran
2. Jag tvingar mig på mamma med kameran 2
3. Jag tvingar mig på Karl den tionde med kameran
4. Mamma i sin fina röda regnjacka på Gränden
5. En gul ankunge bland bruna vanliga i kungsparken, så himla sött
6. Fika innan hemcykling

Hemsk natt :(

Usch, mådde jättedåligt inatt, hade kramper i magen och mådde illa. Somnade inte förrän efter fem på morgonen.. Sov till halvtre(!) idag. När jag vaknade mådde jag dock mycket bättre och har fått i mig både kaffe och mat. Ska in till stan med mamma, känner verkligen för att få lite frisk luft och inte bara sitta här inne. Jag brukar trots allt må bättre om jag bara bestämmer mig för det mentalt :P. (Hypokondriker kanske? Haha, nej)

Ska iallafall in med mamma till stan och titta lite. Det är ju en "internationell matutställning" eller whatever she called it i Malmö nu. Gick igenom den i torsdags, men tittade aldrig riktigt. Sedan så får jag se vad som händer ikväll, stannar antagligen hemma och tar det lugnt efter den här sömnlösa natten. Hoppas ni får en trevlig lördag! Puss!

Angeliqua


Tjosan

Okay, so to what I've been doing these last few days. I onsdags var duktiga Angeliqua ute och joggade(!). Jag förväntar mig komplimanger.. Det gick dock inte särskilt bra och jag var D Ö D hela dagen.. Sjukt alltså :P..

I torsdags eller igår så var jag ute i stan och inhandlande lite saker. Bland annat weet vax, för imorgon väntas en benvaxning om jag nu samlat mod till det.. Har aldrig använt varmt vax, har ni? Och funkar det bra att göra hemma? Anyway, sedan var jag på Stadsbiblioteket och lånade lite böcker, bl a "A child called it" och uppföljaren (som var slut på engelska, och jag fick ta på svenska) "Pojken som överlevde". Vill dock spara böckerna tills jag åker, annars blir flygresorna så tråkiga. Till biblioteket kom iallafall min kompis, så vi gick omkring lite på stan och hon inhandlade en JÄTTEsnygg marinblå trench coat, som dock inte hade suttit fint på mig. På henne var den sjukt snygg iallafall :).

På kvällen så var vi hemma hos mig och tittade på Sex and the city och lite sådär medan vi åt pizza med mozzarella (det bästa påfundet någonsin). Sedan var vi uppe till fyra utan att egentligen göra något, kunde bara som vanligt inte sova, och att snacka bort tiden är aldrig ett problem när det gäller mig (både positivt och negativt). Sedan idag så vaknade vi vid typ två och slappade innan vi gick till IKEA och knallade runt där ett tag (haha inga liv eller vad). Sedan åt vi där. Köttbullar och potatis med brunsås och lingon såklart. Konstigt nog så har jag aldrig tidigare ätit på IKEA.

Vi fick besök av en lärare från vår skola när vi satt och åt, och typ var en halv minut ifrån att börja snacka skit om just den här läraren.. Han såg dock inte oss och vi sa inte hej till honom (är väl inte riktigt hans största fan). Iallafall så var det skitkul, vi låg nästan på golvet och skrattade efteråt, när han kom upp (stannade precis vid vårt bord, och ska bara nämna att han läspar något så otroligt och har vääldigt många talfel) och bara skriker ut :"FINNSZZZ DET NÅGJA TSSHKÖÖTBULLARJ MED POTATISSZZMOSSS KVAJ?" jättehögt, till en som jobbar där. Och nej, han är inget fyllo eller så, han pratar helt enkelt på det viset. Åhh gud, kunde inte sluta skratta. Stackaren...

Nu ska jag kolla på Madagascar :P. Laddade ner den till mina små kusiner förra helgen, fast har fortfarande kvar den. Så det får bli mitt fredagsnöje den här helgen, höhöh pathetic! :P

xoxo


Sommarplaner :)

Så! Nu har jag äntligen bokat biljetter till Paris. Åker den tionde juli och kommer hem den elfte augusti :), Mon francais vont devenir très bien! Haha jag suger på franska.. Ett MVG i skolfranskan hjälper inte ett skit :P. Jag förstår all franska jag hör (detta beror dock INTE på franskan i skolan utan snarare på min pappa), men när jag själv ska prata/skriva så skiter det sig typ :P. Anyways, pratade precis med pappa och han blev jätteglad :D. Vi ska köra ut till mni faster vid kusten också några dagar, vilket jag blev jätteglad över. Tills han nämner den andra delen: han vill tälta. Okay, what? Vi ska alltså tälta vid den franska kusten? I kokande värme och säkert oskötta toaletter och.... Åhh :(

Men det blir alltid bättre än vad jag tror i förväg. Jag är en pessimist, det har jag alltid varit och det kommer jag förmodligen alltid att vara, haha. När jag växte upp tältade vi varenda sommar. Vi var i Stockholm, Karlstad, Halmstad, Enköping (morfars familj bor där), Uppsala (mormors familj bor där), Jönköping, Ystad, Bohuslän, Dalarna.... The list goes on and on. You name it, we tältade där ;) HAHA. Vi tältade i Frankrike också två somrar, dunno why men ja, det gjorde vi.. Vi har alltid varit en sådan familj med en massa utflykter och campingsemestrar. En sådan familj som alla andra familjer hatar och itne förstår sig på. Hahahah ;)

Bloggar om igår & idag ikväll, nu ska jag se på the hills! Haha, vilket fredagsnöje.. Men man tänker inte på när det är fredag och lördag nu på sommarlovet. Man gör liksom vad man vill varenda dag och varenda kväll. I löööööve it :)

Peace

Skärpning

Okej.. Jag läste tidningen imorse och hittade en artikel om min kompis expojkvän .
[titta här-> http://sydsvenskan.se/malmo/limhamn/article340203.ece]

Han ska alltså cykla från Smygehuk till Treriksröset på 15 dagar. Det är inte illa alltså :P. Medan Markus cyklar ända till Norrland, så kan jag inte ens ta cykeln inom Malmö :P. DET är illa. Tycker jag får skärpa mig nu. Herregud, vill inte ens jämföra min vikt nu med min vikt förra sommaren.. Inte för att jag brukar ha värsta kroppsnojor, men det är liksom bara ett faktum, haha. Skulle det nu vara så att jag inte skulle börja cykla för mitt eget välbefinnande, så borde man ju göra det för miljön. Även om buss är ett ganska miljövänligt alternativ, så är ju cykel bättre. Så nu ska jag börja cykla. Haha, se upp för mig på cykelvägarna Malmö för jag cyklar inte stadigt.

Min kompis kommer hem här snart, måste städa mitt rum innan :/. Allt gick bra med hennes lillasyster btw.
Adiooos


Torsdag :)

Hihi har börjat räkna ner till min 17årsdag nu, så jag svävar på moln. Haha, jag är som ett litet barn när det gäller min födelsedag. Ska dock (tror jag) inte festa på min födelsedag det här året. Fyller år den 6:e juli, på en söndag alltså. På lördagen ska vi ha familjekalas och på söndagen tror jag jag ska ut med några vänner och äta bara :). Men det ska bli mysigt! Och att jag fyller 17 om 10 dagar, betyder att jag är myndig om 1 år och 10 dagar! Mohahah. Egentligen är 17 bara en milstolpe på väg mot 18 typ.. But I'm très, très happy anyway :D.

Idag ska jag först iväg in till stan för att inhandla lite grejer. Inte kläder dock. Det tillåter inte min plånbok just nu :P. Hoppas på pengar från släkten på min födelsedag, för det är det enda jag egentligen behöver nu. Åker ju till Paris den åttonde, och där är det inte kul att vara pank. Vill ha en kamera av mamma och Robban, men vet inte om jag får det. Men hoppas kan man ju alltid :D. Och får jag det kommer ni ju börja kunna få se lite bilder i bloggen, hatar mina mobilbilder, så därför kör jag hellre utan..

Iallafall, så ska jag först fixa lite saker på stan och sen ska jag förmodligen träffa en kompis. Hennes lillasyster blev precis biten av en hund ute på stan (!), och nu är de på sjukhuset med henne. De ska göra en polisanmälan och så, vilket jag tycker är bra. Ärligt talat, det är inte okej att gå omkring med okopplade hundar ute bland folk. Både för hundarnas och människorna runtomkrings skull. Anyway, hoppas det löser sig med allt. Lillasystern är den sötaste tjejen jag träffat på länge. Haha, hon är så jäkla rolig.

I'm off för att göra mig iordning och längta lite till nästa söndag! Hihih :)

Sex and the city..

..dubbelavsnitt varje kväll kl 23.00 har jag upptäckt nu :D. Snacka om att man har lust att stanna inne hela sommaren nu, hahaha. Det är skitkul med de avsnitten som går nu, eftersom jag inte sett dem innan. Jag menar, de sändes 1998, då var jag 8 år och kanske inte precis rätt målgrupp för den serien ;). Hände en lite rolig sak precis..

Jag satt här vid datorn bara, så skriver en liten kille som jag var på kollo med när jag var 12 ungefär till mig. Så började vi prata om fotbollen och så. Och sen så helt plötsligt så frågar han vem jag är?! Den lilla killen som jag har ett så pass tydligt minne av har tydligen glömt bort mig! SKITUNGE! Haha ok, jag menar, han var bara 8 år typ, but still.... Hur tar man det egentligen? Haha back to the city nu iallafall! PUSSSS



Jahapp.

 
MEN JAAA NU BLEV DET 2-2! :D Och nu kom det tydligen in en "idiot" på planen. Oh, the drammmz 

Semifinal 1

Wohoh nu är det fotboll. Tror inte att Turkiet kan klara det här men hooooppppas! :) Har egentligen ingen speciell lust att se på fotboll nu, känner mig mest tvingad :P. Alla vet väl ändå att Turkiet kommer och avgör i slutminuterna? Haha ;)

Annars har jag väl haft en bra dag, har tyvärr inte kommit längre än till konsum, utan slappat framför våra bästa år/Oprah/Vänner osv. hela eftermiddagen. Och kvällen bjuder ju på EM-semifinal så. Nej, nu ska jag läsa mina favvobloggar (bloggkoll, you know, haha), medan fotbollen är på i bakgrunden. OMG TURKIET SATTE PRECIS I RIBBAN! :) Tänk om de klarar det och går till final? Haha, shit..

Pusssss

Bättre väder, brudtärneträff och mediaplayer-problem.

Åhh, jag är så lat! Jag kan verkligen inte vakna på morgonen. Hade jag gjort det så hade jag redan varit ute och fixat ärendena som jag behövde göra idag, fast nu är det för sent. Vi har brudtärneträff nu klockan fem, så ärendena får tas itu med imorgon. Iallafall, så blir det bara jag, Alexandra och Emma som samlas idag. Nina är med mamma (bruden) på läger med deras jobb, och mammas bästa vän Annelie kunde inte komma. Det ska iallafall kollas på brudtärneklänningar online, även fast jag föredrar att kolla i affärer. Det ska vi dock göra 1/7, vilket säkert kommer bli jättetrevligt.

Ja, som ni kanske förstått så väntar det ett bröllop här :). Det är mamma och min styvpappa som gifter sig i september, och förberedelserna går på högvarv. Mamma är så uppspelt, och det smittar väl av sig på oss, speciellt eftersom jag och min syster är brudtärnor :). Att jag ännu inte skrivit något om bröllopet har väl varit för att om jag väl börjar prata om det så slutar jag aldrig. Förberedelserna har både sina positiva och sina negativa sidor. Jag menar, servetterna till bröllopet kom förra veckan och det var fel färg på monogrammet. Gissa om mamma blev irriterad. Då är det inte så lätt att sitta brevid och bara: "Ja, gud ja, detta är verkligen jättehemskt". För allvarligt talat, jag tycker det är jättekul att vi ska ha en stor fest och så, men om sådana små detaljer bryr jag mig helt enkelt inte. Inte ens lite :P.

Åhh så irriterad också. Min Windows Media Player har börjat klydda :/. Har kollat runt lite på nätet och tydligen är det vanligt att just de här sakerna klyddar. Orkade iallafall inte lägga ner tid på att avinstallera och sedan installera om programmet igen, eftersom problemet kanske ändå hade kvarstått. Så nu har jag laddat ner winamp, vilket bara får beröm överallt jag kollat. Men haha, saknar mitt okomplicerade lilla  windowsprogram ;).

I'm off för nu har den tredje brudtärnan anlänt (jag och min syster var ju redan här). Wellwell, vi hörs later :)
Angeliqua

Bloggkoll.se

Gud, vad smart! Vet inte om jag är sen med min upptäckt, men snacka om att den kommer vara användbar :). Redan samlat mina favoritbloggar, och sett att jag missat en massa inlägg, så nu har jag att göra ett tag. För er som ännu inte hittat dit; bloggkoll.se.

Puss :)

Kär i en ängel

You've already guessed it. Jag älskar Håkan Hellström, stämpla mig inte :). Han är så skön, så söt och så duktig. Men don't worry, tänker aldrig göra min blogg till någon liten fansite för någon artist, även fast artisten ifråga är alldeles jättebra. Aldrig :)
 
Men.. En snabb fråga. Vem trodde att Kär i en ängel skulle bli andra singeln att släppas från Håkans nya album? Tycker om den jättemycket, fast om jag skulle välja en andra singel skulle det nog inte vara den faktiskt. Well, I love it anyway :D Nu är första allsången slut, och jag tyckte det var astråkigt. Sorry, men vad fasen? När Arja Saimonna kom upp på scen gick jag på toaletten, haha.. Håkan gjorde kvällen, som väntat :D. Jaja, ni ser mig framför tvn nästa tisdag ändå ;), haha.

I'm off för att se Big Shots, bloggar om min dag senare.

Angeliqua

Allsång :)

Allsång på Skansen nu. Med Håkan! :)


Jag har gått och blivit beroende..

.. av något som hade kunnat kallas för en 'fjortisserie'



 Don't tell anyone ;)

Måndag

Hejsan mina lovely läsare! Herregud vad man har ställt om dygnet nu. Är helt allvarligt uppe till tre-halvfyra varje natt och typ bara sitter vid datorn. Ställde klockan på tolv idag för att inte vakna alldeles försent (har vaknat vid två nu i en vecka), men det gick inte alls. Pallrade mig ur sängen vid ett, gjorde mig iordning (och märkte en väldigt irriterande sak, berättar längre ner), och gav mig iväg till en kompis, Bella. Vi fick skippa fikan på stan på grund av brist på pengar, men en fika i hennes kök blev precis lika bra :). Speciellt ur hennes stoooora  starbuckskoppar, som rymmer tillräckligt mycket kaffe för att hålla en vaken i sådär två dygn. Vi åt varma mackor, jättelängesen jag gjorde det, vilket var supergott. Massa skvaller om allt och alla som vanligt. Hon är nog den enda som jag verkligen kan maratonfika med. Vårt rekord är nog en fika efter skolan i vintras. Vi satt där från klockan tre till klockan sju. Vi är typ värda en medalj eller två för att kunna sitta ner och bara prata så pass länge. Hade vi inte varit tvungna att åka hem hade vi nog suttit där i fyra timmar till. Det är för mysigt alltså :).

Iallafall till den irriterande saken som jag skrev om där uppe. I fredags så var jag ju ute med min mamma och min styvpappa i Lund, och senare i Sibbarp. Innan jag åkte stod jag och övervägde om jag verkligen skulle ta med mig plånboken eftersom jag bara hade en slarvig strandväska med mig, som inte ens kan stängas ordentligt. Oturligt nog tog jag med mig plånboken.. I plånboken låg 100 kronor. Idag när jag skulle byta väska innan jag gick ut, så märker jag att hundralappen är borta. Helt jävla borta, den har inte trillat ur i väskan eller så, kunde inte hitta den någonstans. Skakade allt som jag hade i väskan och så, men den är verkligen inte där. Alltså, hundra kronor är inte värsta förmögenheten, men det är ändå pengar, mina pengar, och nu så har någon annan dem. Kan inte fatta när någon har kunnat ta dem, hade min väska under uppsikt hela tiden. Och varför i hela friden skulle någon som får fatt i en plånbok ur en väska, ta tid på sig för att ta ut kontanterna som låg inuti, och sen lägga tillbaka plånboken? Jag förstår inte. I lördags hade vi ju gäster här för att fira midsommar. Att det skulle vara någon av dem vill jag dock inte ens tro. Det var nästan bara släktingar, dock en massa barn. Däribland två som är "fosterbrödrar" till min kusin, som av olika anledningar bor hos en fosterfamilj (går inte in på det). Jag har aldrig träffat dem och tyckte faktiskt att de verkade något speciella. Men nej, jag tänker inte ens tänka den tanken. Skäms nästan över att skriva det. Håller mig till lund/sibbarps-historien. Men åh, jaja, hoppas mina hundra kronor kom väl till användning för den som nu tog dem. Synd bara att det skulle hända vid värsta tänkbara tillfälle (har inget jobb den här sommaren, och är snart i stort sett pank). Mamma får väl ge mig sommarbidrag ;)

Imorgon ska jag töntigt nog till stadsbiblioteket och låna lite böcker. Det är så himla mysigt nu när det inte är bra väder. Ska dock inte isolera mig helt från omvärlden för det :). Vi hörs!

Angeliqua


Midsommardagen

Min lördagkväll var minst sagt omtumlande.. Alltid jag som ska stötta folk, alltid. Och jag har ingenting emot det, men då får folk också acceptera att även jag kan bli upprörd och arg. Jag är ärlig, och jag kommer säga det som faller mig in i stunden, speciellt om jag tycker att det gagnar personen ifråga att få veta det. Så du, du är 30 år i november. Jag vet att du gått i genom jättehemska saker det senaste året. Saker som är så hemska att jag innan igår inte på något sätt förstod vidden av det. Men snällaa du, sättet som du beter dig på nu.. Det fungerar inte. Du måste rycka upp dig. Tycker jag att någon behöver en push för att kunna göra just det, då säger jag till. Det var vad jag gjorde igår för jag kunde helt enkelt inte ta mer. Jag är nästan hälften så ung som du, och dessutom släkt med dig. Du får själv tänka efter och värdera vad jag sa, och sen avgöra om du gör rätt i att vara arg på mig. Förlåt ifall jag sa saker som var sårande, det menar jag verkligen.

Dagen blev jättelyckad igår iallafall.. Och så ringde min bästa kompis mig igårkväll innan allt hände. Hon är bortrest, och jag blev verkligen jätteglad för det. Så tack för det :).

Angeliqua


VILKET LAG!

Åhh, sitter här och kollar på slutet av Turkiet-Kroatienmatchen. Efter nästan två extrahalvlekar stod det fortfarande 0-0. Två minuter innan ordinarie matchtid var över sätter Kroatien 1-0, och jag trodde det var kört för Turkiet (hejar på dem). Men en en gång så gör de den mest underbara upphämtningen och sätter 1-1 i tillägstid! Turkiets förra match imponerade på mig så otroligt (de gick från 2-0 till 2-3) men att lyckas med det här i kvartsfinal.. Tror inte att man ska räkna bort de från finalen alltså! Okej, nu är det straffar!

Ha det så trevligt i midsommarnatten! Pusss


Alltså de tog det! Hahahaha herregud, räkna INTE bort dem, de kan lika bra ta guld! Men stackars kroaterna :(. Blir så tagen när de gråter..

Fredag

Midsommarafton :). Har haft en helt underbar dag med min kära mamma och Robban (styvpappa). Firat midsommar lite milt, varit i Lund och ätit och sen gått på marknad på Sibbarp, precis som när jag var liten. Ska inte ut ikväll, utan ska hjälpa mamma att organisera inför vårat midsommarfirande här imorgon. Det roliga är att jag tidigare hade varit så himla irriterad över att behöva göra det, som en liten barnunge antar jag, men de senaste dagarna har jag och min mamma kommit bättre överens än vad vi gjort på ett bra tag. Nu gillar jag faktiskt att umgås med henne igen (:P) :)! Jag antar att det finns svackor i alla sorters relationer, även mellan mor och dotter. Antar även att min midsommarhelg fick en oväntat bra början ändå, trots de inställda planerna. Hoppas det håller i sig! Nu ska jag iallafall ut och hjälpa till, vår lilla midsommarstång m.m måste fixas :). Ni andra får festa lugnt!

Glad midsommar!
Angeliqua


Vart är världen på väg? LÄS DET HÄR (fjortisvarning)

Har precis haft ett snack med Emma som befinner sig i Schweiz, där hon förresten bodde tills hon var tio. Snacka om wild life där nu. Det är då två av hennes "exvänner" som spårat ut litegrann.. I'll tell you all about it eftersom dem inte bor här, och jag inte kan sova och klockan är 03.28 en torsdag natt och jag är uttråkad..

Först så är det då en tjej som varit i Spanien på semester. Hon har tydligen värsta ryktet, och är väl i stort sett stämplad som 'hora' i deras lilla stad. Stackaren (vet inte vad jag annars ska kalla henne för) hade sex med en, vad Emma kallar, 'sleezy hotel employee' at a 'dodgy hostel in spain'. Nu är hon gravid med den hotellanställdes barn. Hon ska behålla det, men kan inte komma i kontakt med killen/mannen, eller whatever he is.. Tjejens föräldrar sitter även i fängelse, vet dock inte vad de gjort. Alltså, stackars tjej. Vill inte ens sätta mig in i hennes situation.

Okej, nummer två. En tjej som Emma var bästa kompis med, vi kallar henne för J, när de var väldigt små har spårat ut totalt. Dricker alldeles för mycket, gör saker med folk som hon inte ska göra saker med, och har börjat stjäla väldigt ofta och mycket. Det var då en tjejs plånbok med 200 euros i som blev stulen, ingen visste såklart vem det var men alla missänkte J. Då går J till deras lärare i skolan och säger att det är två tjejer som stulit pengarna. De här tjejerna är J:s bästa vänner. I slutändan visar det sig ändå vara J som stulit pengarna. Oh, the dramzzzz..

Gud, vad jag är omoralisk som sitter här och skvallrar för er om människor som jag inte ens känner och aldrig ens träffat. Fast jag tror att man kanske behöver sådant ibland. Bara för att inse att ens liv är ganska okej ändå. Dock så känner jag verkligen med de här tjejerna. De behöver ju hjälp.. En fråga bara? Är det bara jag som känner att sådant här aldrig händer i Sverige? Why is that? Wellwell, det är ju bra. Men jag önskar de här tjejerna best of luck, samtidigt som jag ber om att aldrig behöva träffa dem. God, I'm awful ;D.

Nu ska jag försöka sova, klockan är 03:40, och det är förfan inte bra att jag är uppe så här dags utan att ens ha festat.. Nu börjar det bli ljust ute också, och fåglarna kvittrar. Inte för att vara negativ, men det stör mig sjukt mycket att höra dem när jag ska sova. Ahh, det låter ju så sjukt högt också så här dags. Man skulle aldrig lagt märke till det på dagen.
Jaja, I'm off to bed!

Natti
Angeliqua

Torsdag

Åhh :(. Alla mina planer för imorgon har typ fallit i bitar. Skrev precis ett jättedeppinlägg, men jag tog bort det och tänker istället bara tänka happy thoughts tills jag blir glad igen. Får se om det fungerar :). Haha, annars kommer ni absolut upptäcka det, det lovar jag. Anyways, jag fyller år om sådääär... 17 dagar :D. Happy thoughts som sagt :D

Kommer, om det inte sker någon ändring, spendera fredag, lördag och söndag med min familj. Känner mig helt avskärmad från världen :P. Förstår ni var deppigheten kommer ifrån? Men det kanske blir roligt? Vem vet..

Ines, ha det så hiiiiiiiiiimla roligt! Vi ses på CDG :)


Frankrike..

.. det ordnar sig ska ni se.

Usch nej, stackare. Jag är så irriterad. Att tur ska spela in så himla mycket. Vill inte ens tänka på hur pass annorlunda det hade gått utan Riberys skada och den där straffen. Ödesdigert, som tv-kommentatorn sa. Gud vad besviken jag är :(. Hoppas iallafall att Riberys skada inte är så allvarlig..

Nu är det onsdag som gäller. Får se på situationen så positivt som det går; går vi vidare till kvarten har vi gått längre än Frankrike och gud vad släkten där nere ska få höra då ;D. Kom igen nu Sverige, och kom igen Zlatans knä.. Onsdag 20.45 alltså.
I'm out

Ikväll hejar vi på Frankrike!

Usch, ikväll gäller det för frankrike. När det gäller mästerskap så har jag alltid hejat på Sverige tills de åkt ut., efteråt har Frankrike alltid fått min uppmärksamhet. Fast nu kanske de inte ens klarar gruppspelet. Wtf, vad hände..? Jag säger bara sätt Henry på bänken så han lär sig att inte ta sin plats i startelvan förgiven, och kämpar bättre i kommande matcher  (dvs om det blir några). Tror egentligen inte att fransmännen ska ha några problem mot Italien. Jag menar, även om de förlorade sista matchen med 4-1 var det mycket som var bra. De kunde bara inte få in bollen.. Italien däremot har verkligen, ursäkta uttrycket, sugit hela mästerskapet. Det borde gå bra.. Hoppas jag ;), men heja frankrike :), de förtjänar en vinst mot Italien efter VM 2006.



                                                


Förlåt för fotbollssnacket, men är det EM så är det. Nu ska jag köra dammsugaren lite snabbt. Ha en bra kväll!

Halvtid.
Detta är inte sant, inte sant. Först blir Ribery, den absolut duktigaste i franska landslaget just nu, skadad. Några minuter senare blir en fransk spelare utvisad, och i samma situation blir det straff, i vilken Italien gör mål. Neej, nej, neej. Frankrike spelade bättre en stor del av första, vi får se hur det går nu i andra.
Puss

Fenomenet Blondinbella.

På tiden att vi tar upp bloggerskan Blondinbella tycker jag. Jag tillhör den grupp av människor som har en nyvunnen respekt för Blondinbella. Hennes åsikter om saker och ting stämmer i stort sett aldrig överens med mina, och hon är väldigt olik någon som jag någonsin skulle umgås med. Detta betyder dock inte att jag inte kan hysa respekt för henne. Det hon har lyckats göra med sitt liv är helt otroligt; börjar blogga i fjortonårsåldern och når arton års ålder som både entrepenör och en viktig förebild för många. Jag pratar inte alls om hennes personlighet eller så, utan hennes målmedvetenhet. Jag menar, hon är ett år äldre än jag och har redan hunnit uppnå så mycket. En fråga. Vad har jag egentligen uppnått? Svaret är 'precis lika mycket som alla andra normala sjuttonåringar'. Jag har lyckats gå färdigt ettan på gymnasiet (på en väldigt prestigefylld linje får jag dock säga, höhö tycker ändå jag ska ha lite cred för det). Utöver skolan har jag inte uppnått något; rien, nada, inget.

Missförstå mig inte, jag är inte onöjd med mina prestationer, just för att jag inte förväntat mer av mig själv. Jag har inte velat mer och ärligt talat så vill jag inte mer nu heller. Min väg till framgång ska inte vara som Blondinbellas. Jag ska gå färdigt IB, gå ut med bra betyg och välja min väg därifrån. Jag kommer utbilda mig för att sedan kunna göra vad jag vill resten av livet. Det är hur jag ser mig själv bli framgångsrik.

Blondinbella är en smart tjej och kommer också att utbilda sig och få ett toppjobb. And by the time she's reached the top in a worldwide company, kommer hon redan ha lärt sig hur hon ska göra. Hon kommer lyckas, och det kommer jag med. Vi kommer bara göra det på olika vis. Även om det nu skulle vara så som många säger (it's not); att Isabella Löwengrip blivit stor och framgångsrik enbart genom att blogga, så är det ju bara att inse faktum: vid arton års ålder har hon ändå  redan gjort sig ett namn, ett välkänt namn som väcker mångas beundran. Även om folk inte vet vem Isabella Löwengrip är, så är det inte många som inte vet vem Blondinbella är och vad hon gör. Att hon är välkänd är inte det som jag beundrar. Det jag beundrar är vad hon gör med det. Jag menar, kolla in Bellme.se. Det är hennes företag. Hon är inte färdig, men har i många avseenden redan lyckats. Det respekterar jag Blondinbella för.

My day was okay

Dayum, jag kan det där med rim alltså ;)

Haha, nej men vad har jag gjort idag? Vaknade vid tolv typ, tittade på Barnen i Bullerbyn på tv. Jag vet, jag är jättesöt. Sen var jag och åt på McDonalds (vägrar kalla det för donken) på Jägersro som en riktig oxiebo, vilket var efterlängtat och väldigt uppskattat, haha. Hihi, på kvällen så kollade jag på Harry Potter. Jag är så töntig jag vet, men jag älskar fortfarande harry potter och kommer alltid att göra det. Enda anledningen till att jag ännu inte läst om hela serien är att jag bryr mig alldeles för mycket om vad folk tycker om mig. Hahaha. Iallafall, det var femte filmen och jag satt precis som vanligt och blev besviken när jag insåg att Sirius, precis som alla andra gånger, dör i slutet.. Och när Dumbledore pratar med Harry i slutet. Åhh, det är så fint! Vem sa att man bara får gråta till romantiska dramer?

Blav precis uppringd av Emma på skype. Hon är i Schweiz och har haft värsta turen vad gäller att träffa 'rätt folk'. Okej, folk som går PrIB vet att väldigt mycket av vår sista termin har handlat om FN. Vi jobbade med model united nations i två månader osv. Emma, that lucky hrmhrm, är hos sin farfar i Schweiz. Farfarn jobbade tidigare som diplomat på FN i Genéve, och idag åkte dem till the General Assembly i Genéve (fattarni?!) och så fick hon gå omkring där helt fritt, och lyssna på en riktig FN-debatt. Dessutom, så märkte hennes farfar att hon var intresserad av själva diplomatarbetet och sådär och bestämde sig för att anordna en middag på tisdag, dit han bjudit en massa diplomater och folk som jobbar på FN. Det är inte rättvist. But I'm happy for her... :)

Nu ska jag väl försöka sova. Eller ska fortsätta läsa min bok först. Läser Flyga Drake, och jag lovar er, den är verkligen så bra som alla säger. Vill bara inte läsa ut den, läste halva igårkväll så jag tänker ta det lite lugnt .. Har sett filmen och hört en massa från andra, så nu vet jag vilka hemskheter som kommer komma, och jag vill inte läsa det. Uschhhhh, det gör ont i en när man tänker på det..

and the order of the phoenix cover   vi gillar :)  omslag


aj äm åff, puss

Måndag

Guuuud va mysigt väder  :). Har alltid älskat åskväder och kommer alltid att göra det. Nu sitter jag i mitt rum, vilket ligger på andra och sista våningen i huset. Det hörs jättehögt, and I love it. Något negativt är dock att jag spenderat de senaste 45 minuterna med att platta håret och nu har insett att the moment jag går ut i regnet så kommer det förstöras :P. Men sånt är livet! Nu börjar det åska ordentligt och jag ska gå om en halvtimme. Men som sagt, jag gillar det :)

Ska möta Ines på McDonalds för att få i mig lite onyttigheter (ska låtsas som om jag inte vräkt i mig mat hela helgen) och skvallra litegrann. Åhh McFlurry med daim och kolasås. De extra tre kronorna för kolasåsen är nog min bästa investering någonsin, haha. Jaja, nu ska jag ta på mig och sminka mig jättefort. Hoppas att jag har tur med busstiderna, för hur mycket jag än älskar regn är det inte kul att stå och vänta i det..

Angeliqua

Tjuvlyssnat.se - ett måste

Det är sällan man ser en webbsida/blogg som får en och skratta så mycket. Kolla in tjuvlyssnat.se när ni känner er lite nere. Exempel:

ICA, Klippan

Tjej 1 ~16: Alltså, vilka hejar du på?
Tjej 2 ~16: Eh vadå? Hockey eller?
Tjej 1: Ehm...
Tjej 2: Eller fotboll?
Tjej 1: Nej sån vad heter det... Politik?
Tjej 2: Aha... Vi hade sånt val i skolan förra året då röstade jag på Miljödemokraterna. Jag tror de är bra.

Godnatt!


Söndag

Hejhej :)
Idag har jag haft en jätte, jättelugn dag. Det har varit såå skönt att bara vara hemma och inte göra något alls för fem öre, inte ens behövt prata med någon utan bara legat och läst, sett lite fotboll och sedan sett på film. Jag behöver verkligen sådana här dagar, när jag bara behöver tänka på mig själv. Umgåtts lite med mamma och försökt lära henne the act of downloading. Det gick dock inte bra, hon är omöjlig när det gäller datorer. Försökte visa henne hur man sätter igång en film på datorn. Visade henne inte bara en gång, utan gick igenom det flera gånger. Herregud, människan vet fortfarande inte var man hittar enheterna på datorn. Hon är så söt, i love her :).

Såg ni Turkiets upphämtning mot Tjeckien? I'm speechless. Jag har nog aldrig sett en match (såg dock inte mer än sådär 20 minuter) där det hänt så mycket. Det skulle vara Frankrike-Italien i VM-finalen, med Zidane och allt. Haha gud, låten som kom därefter om själva incidenten, "Zidane il a frappé, Zidane il a tapé....." blev typ ett internt skämt inom min släkt i Frankrike den sommaren. I miss them :)

Åker till Paris runt den 8:e-9:e juli  (inte bokat resan än) och stannar nog en månad eller något sånt, jag får se hur det blir :). Längtar iallafall, både efter att vara där och efter min pappa och mina fastrar.

Nu ska jag försöka sova, men har redan vänt på dygnet så det kommer förmodligen inte fungera. Sätter på en film så länge, det brukar fungera :)

xoxo
Gosssssip Girl (skoja, jag är skittrött.)

Lördag

Jag är sjuuk. Jag kan inte förstå hur man kan ha en sådan otur? Precis i början av sommaren så lyckas jag bli sjuk, och jag menar allvar, har inte sett någon annan som varit förkyld nu. Jag har säkert fått något konstigt exotiskt virus, hahah. Men har förutom en hemsk huvudvärk mått relativt bra idag :). Igår eftermiddag mådde jag skit, och låg inbäddad i sängen och såg på lost. Så mysigt så :). På kvällen åkte jag till Insan i Oxie, och vi har ju alltid kul, så det gjorde mig gott. Idag skulle vi egentligen åka till Folkets Park och titta på matchen, men ja, vi låg däckade hemma med något som liknade en hemsk baksmälla. Det var det ju dock inte, eftersom allt vi gjort kvällen innan var att kolla på fotboll (händelserikt, I know). Men som sagt  hemsk huvudvärk, och extremt känsliga för dagsljus var vi båda två:P. Så vi stannade inne och såg matchen, som jag inte känner för att prata om överhuvudtaget. Fan vad orättvist. 91:A MINUTEN?

En sak till: Rest in Peace åt det franska landslaget. Shit, vad hände? 4-1, reality check kanske? Henry, snälla du stig åt sidan nu.

Sitter och tänker över midsommar nästa vecka. Ifall mamma betalar så åker jag förmodligen till Halmstad för att hälsa på Josse, min kära barndomskompis goes nutidskompis :). Ska bli jättekul att träffa henne, och åker jag inte dit så kommer hon förmodligen hit. Jies, men nu ska jag sova och get well :)

Angeliqua


Onsdag, the avslutningsdag :)

Hejsan people! Vilken trött dag jag har haft. Ni förstår inte, jag kom hem från avslutningen la mig i sängen och vaknade 4 timmar senare.. Men fasen vad skönt det var :). Nu har jag duschat och börjat fixa mig. Ska iväg på en artonårsfest om en timme, så jag kanske borde skynda mig litegrann och inte sitta här, men jag menar hallå det är mig vi pratar om, alla vet att jag inte kommer åka i tid ;D. mohahah, kan lika bra vara stolt över mina dåliga egenskaper!

Det regnar ute! DET REGNAR! Hur kan detta ens vara möjligt? Två veckors toppenväder åtföljs av det här. Det här! Åh, gud vad besviken jag är. Detta är skolavslutningsdagen, det ska vara sommar och sol! Jag har haft lov i en vecka egentligen, men nu är det ju liksom officiellt.. Men här ska inte deppas. Jag, min förkylning, och ines ska gå härifrån om en timme, så jag måste hurry up a bit. Tror det blir en ganska lugn kväll ändå, är trots allt inte på topp.

I övrigt så blev betygen bra och så. Tre sexor, fem femmor och en fyra (matte, så buhu who cares). Så, jag är nöjd! Nu måste jag verkligen sluta, toodeloo!

SVEEERIGE CHALALALALA

SÅ JÄVLA SKÖNT, SÅ JÄVLA HÄRLIGT! ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN ZLATAN! Fan vad skönt för honom! JAAAAAAA VAD JAG ÄR GLAD!

ZLATAN 
in your face era fulspelande greker! moahahah

Bildinlägg :)

April-maj 2008maj 2007jag och pappa :)2008 Borgardagen 30/5-08 [poängjakt]BorgardagenBorgardagen 30/5-08Borgardagen 30/5-08Kottkrig med familjen Berg stugan 08höhö fortsättningUäää!KORTHUSET :(Tom biosalong 9/6-08SVERIGE


Från vänster:
1. Prag med PrIBa april-maj 2008
2. Liseberg med 9c maj 2007
3. Dominikanska Republiken med pappa 2006
4. En bild från Paris var så illa tvunget
5. Borgardagen 30/5: Jag <3 Borgar
6. Borgardagen 30/5: Tröjan kom på en pensionär med under poängjakten
7. Borgardagen 30/5: Emma goes fontänbading under poängjakten
8. Borgardagen 30/5: Höhö svenskalärare P.Kullberg blir utmanad
9. Borgardagen 30/5: Han gör det!
10. Helg med släkt i Småland juni-08: Kottkrig [på bilden syns min morbror Johan, kusinerna Maximilian & Jonathan och syster Alexandra]
11. Helg med släkt i Småland juni-08: Kottkrig [på bilden syns min morbror Johan, min morbror Oscar och Alexandra igen]
12. Oroväckande fakta
13. Korthuset. Lite rest in peace över det hela :(..
14. Tom biosalong igår 9/6. (läs förra inlägget)
15. HEJA SVERIGE IKVÄLL! :D <3

Tisdag

Vaknade av en telefonförsäljare idag. Finns det något mer irriterande? De ringer halvtolv på dagen och frågar efter någon vuxen i huset. HALLÅ, KLOCKAN ÄR ELVA! DE JOBBAR! Vad fasen? Om ni ska ringa vid den tiden, så skaffa en jäkla lista över folk som är arbetslösa/sjukskrivna och går hemma. Ring dem för helvete

Usch, jag har börjat svära som en borstbindare! Det ska det bli ändring på, lovar. Så vad står på schemat idag? Ska möta mamma i stan vid fem för att shoppa lite kläder, sen är det ju sverige-grekland ikväll! WAHH KOM IGEN NU! We have got to vinna, annars är we dead ;d. Innan jag möter mamma i stan måste jag skriva en uppsats om mig själv till våra CAS-ansvariga (vet inte vad jag ska kalla dem). De har tydligen inget liv, utan har bett varenda pribbare att skriva en uppsats där vi berättar om oss själva, som de senare kan använda som läsmaterial i sommar. Grattis. Och vill ni veta något roligare? De heter Ia och Mia. Höhöhö

Hade en jättemysig dag igår. Träffade ines vid halvfem (trettio minuter efter utsatt tid. HRMHRM). Vi hann med en massa prat, och allt känns jättebra i think :D. höhö. Hon fick handlat lite kläder medan jag supervised eller något, haha. Sedan såg vi Indiana Jones. Så himla pinsamt, vi var åtta personer i salongen. Hahaha, men det var jättehärligt för vi satt längst bak där vår kära filmstaden har soffor. Så vi hade en soffa var :D, jiettescheeeeent

Filmen var väl inte jääättebra. Visst var den spännande och så, men.. Usch, jag vill inte kritisera Spielberg, men gud vad han körde på sjuttiotalsfilm. Alla repliker var jättesega, och de flesta skämten .. Haha, ja. Inte jätte clever levererade om man säger så. Men vad fasen, Indiana Jones handlar ju bara om spänning, och den fanns ju där! Jag ska inte klaga, den var underhållande :)

Vi upptäckte även ett jättemysigt fik igår, tvärs över vårt gamla fik som blivit invaderat av 40-åriga män. Åt hallonpaj som var så hiimla god :)

Nu ska jag äta frukost med Våra bästa år, sen ska jag fixa med CAS-uppsatsen.
Puss, ha en trevlig tisdag!

Måndag

Hejsan människor!

Gud vad händelserik förra veckan var. Slutade skolan efter några väldigt hårda veckor, vilket var jättehärligt (såklart). Men fick även uppleva något som jag nog aldrig trott skulle hända. Var faktiskt inställd på att en väldigt, väldigt betydelsefull vänskap skulle ta slut. Var jättechockad hela veckan/helgen. Kände att jag inte riktigt hade förstått händelseförloppet.. Jag tyckte sorgligt nog att hela grejen var väldigt löjlig och onödig. Lyckligt nog så slutade det efter många, MÅNGA, om och men bra. Har spenderat hela dagen med personen, och det känns väl bra igen :). Ett steg närmare en lugn tillvaro kan man väl säga! One down, several more to go.. (haha jag vet att jag är löjlig)

Förra veckan var iallafall även positiv när det gäller nåågra grejer: var på en lyckad studentfest, spenderade tid under en väldigt varm sol, spenderade helgen i en mysig stuga i Småland med familjen och sist men inte minst: Hillary Clinton is out! hihihhi gå och göm dig människa.

Nej, vad omogen jag lät. Kan bara säga att jag i princip satt och bet naglarna av mig under ett halvår och fruktade att hon skulle få makten över det mäktigaste landet i världen. Hehe, tro inte att jag är någon liten fjortisbloggare som plötsligt bestämt mig för att skriva om politik. Jag kan min politik, och hon representerar inte den. Obama, å andra sidan, gör det väldigt bra. Dessutom så skulle Clinton som demokratisk presidentkandidat inte ha en chans att besegra McCain i november. Det om något, att ge USA och resten av världen en paus från den republikanska politiken några år framåt, står väldigt högt på min politiska önskelista 2008. Jag hoppas att demokratiska väljare i USA nu sluter upp bakom Obama väldigt fort och hjälper honom ta hem det här.
Hurra för det! ;) haha

Usch vad trött jag är.. Hoppas att detta inlägget inte är alldeles för svårförstått och tröttefierat.
Gonatt :)

Inte ens lönt att försöka.

Även om jag skulle försöka att typ make peace med min syster hade det inte gått. Vad som hände idag går inte ens att jämföra med det som hon gjort förut, men ändå. Fredag morgon kunde jag inte hitta mina nycklar, vilket ledde till att jag inte kunde komma åt mina skolböcker som skulle lämnats in. Självklart ställde jag mig själv till svars för det, för även om jag inte visste var fasen nycklarna hade kunnat ta vägen, så tänkte jag att det var ju klart att det var jag som gjort av med dem. I lördags kom jag hem klockan sju, utan nycklar. Mamma hade glömt att jag inte hade mina nycklar, och låst dörren. Jag satt utelåst till tio i nio. Ja TIO I NIO! Helveteslördag. Idag, så får jag reda på att det är min SYSTER som tagit mina nycklar. Vilken jäkla.... jubelidiot. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Hon tänker inte alllllls på vad hon gör. Hon har alltså tagit mina nycklar, där hon mycket väl ser att min skåpnyckel också hänger, trots att hon vet att jag går i skolan varenda dag, och därför behöver mina nycklar varje dag. Hon vet också att det är jag som kommer hem först varje vardag, och även därför alltid behöver mina nycklar. But I guess it slipped her mind. Tss, nej. Hon tänker inte på hur hennes handlingar drabbar andra. Hon har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det.

Efter gårdagens inlägg tänkte jag att jag inte skulle ta ut min ilska över det här i bloggen, men ja, det får bli så här nu. Jag vet inte.. Kan liksom inte uttrycka det muntligt, så jag får göra det här, även fast det även här blir fel. Jag låter som en liten sur skitunge, men så får det helt enkelt vara.. Det kanske jag till och med är ;), you tell me.

Nu ska jag fortsätta med biologin
Pussss


RSS 2.0