Soundtrack of min trötta dag

Kommer ni ihåg den här?


Malmöfestivalen 2009

De tolv första artisterna är släppta! Veronica Maggio, Markus Krunegård, Miss Li och Timbuktu missar vi inte =)
Inte utan min iPod

Min fina, kära, underbara iPod svarar inte när jag sätter på den. Någonting har hänt, om det är inne i ipoden eller utanför vet jag inte, men något är det. Hemskt känns det. Jag och min iPod är som ett enda högt välfunktionerande system. Den går ingenstans utan mig och jag går ingenstans utan den. Kom igen nu du fina, gröna mackapär, det här klarar du!


Här kommer lyckan

Mitt i stressen inför mockexams så kommer ett glädjande besked. Håkan Hellström spelar i Stockholm den fjärde september. Jag och Ines är förhoppningsvis där. Kanske inte blir Peace and love, men Grönan blir perfekt. Några dagar i Stockholm och en roadtrip till Göteborg; allt under september månad. Vilken underbar start på IB 2.


- A:et, håll dig borta.

För att ölreklamer definierar den svenska sommaren

Pripps Blå-reklamer är sommar, hur klyschigt det än må vara. Vackra bilder av den svenska skärgården till Tommy Nilssons sköna toner. Det är fint. Det är mysigt. Bara erkänn.


Får jag Ben så kan du få Jerry.

"Hallå på dig! Hoppas allt är fantastiskt fint och att du njuter av påskhärligheterna. :) Påskharen kommer en dag för tidigt i år, jag har nämligen en glad nyhet till dig - Du är en av vinnarna till en Ben & Jerry´s glasscheck!!!"

För ett par veckor sedan när jag var desperat efter att få komma till Peace and love (ja, egentligen är jag fortfarande det, men det kommer helt enkelt inte hända), så var jag med och tävlade om biljetter inne på deras hemsida. Tydligen så kammade jag inte hem den vinsten, utan vann istället en liten glasscheck på 55 kronor. Grattis. Någon som vill spendera fredagskvällen med mig och mina bästa vänner Ben and Jerry?

Tragik

Hoppade precis upp ur stolen av glädje när jag insåg att jag har sovmorgon imorgon, vilket betyder att jag får sova till halvnio. Detta betyder ju då att man kan stanna uppe och plugga ända till halvett och ändå få en god natts sömn. Vilken vardagslyx!

- Det här är IB på högsta nivå.


'Seen'

Malmö Borgarskola har fått en alldeles egen skvallerblogg á la Gossip Girl: borgargossip.blogg.se. Det mest komiska med den här grejen är att det verkligen går bra för bloggen, alla läser den. Allt buzz man hör i korridorerna, på biblioteket och på datatorget verkar ha en enda grej gemensamt - borgars egna lilla skvallerskribent. Klicka er in ni med vetja. Något underhållande är det ändå, hur hemskt och integritetskränkande det än må vara.

Vendredi soir á Paris, anyone?

Jag har hört att Paris är väldigt vackert i april. Någon som känner sig manad till att boka flyg till denne och mig till typ på fredag? Jag bjuder i sådana fall på en kaffe och en croissant uppe på la butte (Montmartre) eller på mitt smultronställe Place du Marché Sainte-Chatherine på lördagförmiddag. Om det behövs kan jag fixa någonstans där vi kan bo. Paris vimlar av folk med samma efternamn och blod som jag. Ett mer finurligt ord hade varit släkt, men varför spara på orden liksom?


Må bra-piller

Denna video hjälper mig att återhämta mig ifrån denna arma förmiddag. Satt jag inte här med gåshud förut, då fick jag det när Hurricane, Simon och resten av bandet två minuter in i den här videon kom in på scen. Bara för att få vara där liksom, för att få vara med. Känna publiken.


Vi två, 17 år

Humörproblem

Igår var en sådan dag då jag bara bestämde mig för att vara arg. Fungerar bra ibland, bidrar till en otrolig adrenalinkick kan jag säga. Lite roligt var det när jag gick i skolkorridoren imorse och stötte på en kille i min årskurs som jag inte ens känner och kände hur jäkla förbannad jag var på honom. Förstod först inte varför, innan jag mindes vad jag drömt inatt. Drömde att vi råkade i ett ordentligt storbråk. Har nog aldrig skrikit på någon så mycket i hela mitt liv. Nåväl, det var ju enbart en dröm, vilket jag såklart bistert insåg efter att jag avfyrat en riktig dödarblick emot honom. Stackarn. Förlåt.

Medicin mot min arghet denna arga dag

För att smälla upp humöret några steg och ta mig ur det träsk ut av arghet  som jag suttit fast i hela dagen (läs i inlägget nedan) så kommer jag att sitta bänkad framför Söndagsparty med Filip och Fredrik klockan nio ikväll. De är väl alldeles för jäkla bäst de två?

Jag hatar att jag skrattar så mycket som jag gör.


Jag är inte glad idag

Jag är arg för att jag fortfarande inte är hundraprocentigt frisk och jag är arg för att folk inte kan sköta det ansvaret de tagit på sig och jag är arg för hur båda de här sakerna går ut över hur jag spenderar min söndagstid.

Timbuk says it

(Från dn.se)


Rapparen Jason Diakité, känd som Timbuktu, säger till DN.se att hela rättegången känns lite som en fars.


- Jag tycker det är ett opropertionerligt straff. Hade det blivit en friande hade den överklagats, det här kommer också att överklagas. Nu kommer del två i detta spektaklet.


Precis som flera andra kritiker till domen anser Timbuktu att även bredbandsbolagen och tillverkarna av exempelvis mp3-spelare borde vara illa ute om männen bakom Pirate bay gjort sig skyldiga till medhjälp till brott mot upphovsrättslagen.


- Jag är en vän av upphovsrätten, men samtidigt tror jag inte man kan hålla tillbaka den teknologiska utvecklingen. Samma krafter som står på åklagarsidan nu försökte förbjuda radion när den kom. Det värsta av allt är att jag tror inte detta kommer förändra någonting för de här mediekolosserna. Man kan inte stoppa det här.


- Domen visar hur mäktig gammelmedia fortfarande är. Det är egentligen ingenting som chockar, säger Jason Diakité.


Ja, en fars är vad det varit och är.


Mjo, fortfarande sjuk

Eftersom jag fortfarande är hemma och är sjuk så tänker jag spendera min eftermiddag med Explodera Bateria och hoppas att jag mår bättre om några timmar. Tror bara att det är en fråga om inställning, och min inställning säger 'bli frisk'. Är bara så himla slut i kroppen, sjukt. Känns dock verkligen som att det räcker nu. Det bär nog av ut till Oxie senare idag. Vill träffa Insan, känns som att det händer allt för sällan nowadays. Det har kommit till den punkten att våra föräldrar till och med dragit slutsatsen att vi helt enkelt måste vara ovänner (we're not). Nåväl, nu till dagens dvd-tittande. Ha en jättetrevlig helg allihop!


Angeliqua

Huvudbry

En av mina facebook-vänner har felciterat Håkan Hellström och det stör mig något så otroligt. Minnen av Aprilhimlen, människa. Av, inte från. Man kan väl inte minnas 'från' någonting?

Minnen av Aprilhimlen ifrån den 28/2
(lägg märke till Insans pipande 'oh my goood' när hon inser vilken låt som är på väg)

Kvalitetsförfatteri

Förstår inte varför våra svenska-analyser alltid ska vara baserade på så tråkiga texter. Gullberg, Lagerlöf, Boye, you name it. Ge mig en text ut av Håkan Hellström så ska jag nog lämna in en analys värd en sjua eller två. Håkan Hellström kommer gå till historien som en av Sveriges största textförfattare, så varför inte erkänna det här redan nu och släppa in några av hans texter i vår undervisning? Tror fn att jag skulle få den där efterlängtade sjuan då.

Den ene såg Älvsborgsbron fortsätta i evighet
Den andre fyller 33 i Högsbo fängelse
Allt e så enkelt när man börjar, långa vägar

Varje dag på busshållplatsen, hon kunde säga allt med bara blicken
Du är bara ett ansikte i mängden

När vi sågs häromdan i trängseln

Och du prata som om du vart en vän, men du hade ingen alls

När du var populär och överallt, för långa vägar sen, för långa vägar sen

På en regnig busshållplats

Jag skulle bli något i stan över en natt

Kan tänka mig en miljon splendida poänger som jag hade kunnat göra om jag hade fått analysera Långa vägar. Ordet 'splendida' föll förresten bara ner ifrån himlen en dag, rakt ner i mitt ordförråd. Visst är det lysande?


Kritiserar då egentligen inte våra stora svenska författare med detta inlägg, frustrationen över pluggandet tar nog bara överhanden ibland..

Dagens

Har ni hört om Sverigedemokraten som för några år sedan sa att han ville flytta till ett land som inte tog emot några invandrare?

Proviva - Magens bästa vän

Stackars jag har levt på Proviva i två dygn nu. Och skorpor. Och vatten. Det är inte gott längre, och kan uppriktigt säga att jag (när jag tillfrisknat) aldrig någonsin kommer att vilja smaka på ett glas Proviva fruktdryck igen. Just nu trycker jag i mig Mariekex och hoppas på att det gillas av magen. För jag är som sagt trött på den kost som jag fått leva på i 48 timmar. Ett uppmuntrande telefonsamtal skulle hjärtligt uppskattas, för jag har haft det så oändligt tråkigt idag. Och jag som för några veckor sedan gick och vräkte ur mig att jag var avundsjuk på alla som drabbades av förkylningar och fick stanna hemma ifrån skolan. Det är bannimej inte kul att vara sjuk. Och det är inte kul att dricka Proviva. Så gör inte det.

Det var allt ifrån mig. Nu ska jag börja skriva på en jättehärlig svenskuppgift som ska vara inlämnad imorgon. Man måste ju bara älska det faktum att man har plugg att göra när man är sjuk, säger en sjukt bitter Angeliqua medan hon sväljer den där sista klunken Proviva Mango.

Den eviga jakten på sommarjobb

Läskigt nog så sitter jag i ungefär samma situation nu som jag gjorde för ett år sen - sommarlov om två månader, och ännu inget jobb. Att man aldrig lär sig av sina misstag och ser till att ta sig ut och leta i februari? Har anmält mig till Ung i Sommar och hoppas verkligen att jag får någonting där för annars är jag typ screwed. Kom dock på att jag, ifall jag nu får jobb genom Ung i Sommar, definitivt kommer att missa Peace and Love i sommar. Och därmed missa Håkan Hellström-konserten som jag längtat efter ett bra tag nu. Och Lars Winnerbäck. Och the Kooks.. Och en massa andra splendida band. Fanfanfan, som Thåström hade sagt.

Å andra sidan kommer jag antagligen inte kunna åka till Peace and Love om jag INTE får jobb. Slutsatsen jag drar ifrån detta är då att Borlänge nog inte blir av. Om inte ett mirakel sker och mamma bestämmer sig för att hon kan betala både min semester tillsammans med bästisen och vår lilla festivaltrip. Hoppet lever kvar! Annars så syns jag och herr Hellström i varje fall den artonde september. Då befinner jag och Ines oss inne på Liseberg och njuter av vidundret som även heter Håkan Georg Hellström. Jaja, ni får ha en trevlig tisdag där ute i solen!

Angeliqua

Barn är inte bra för pluggandet

Jag har ihärdigt försökt att skriva min labb i ESS hela dagen. Det har dock inte gått så bra eftersom de två prinsessorna Emma och Lina insett hur underhållande mitt rum kan vara. Undrar ni varför jag är M.I.A ikväll så är det iallafall för att jag sitter och försöker få färdigt den dumma labbrapporten. Har lyssnat på Timo Räisänen hela dagen. Vissa av hans låtar är så himla energigivande att man liksom inte kan bli trött. Inte ens av två småflickor som pratar som om de aldrig gjort någonting annat. Eller ut av pluggandet. Emma och Lina uppskattade inte honom särskilt mycket dock. Även om de gillade att hoppa runt till Sixteen. Men vem gör inte det?

Nu har mina kära kusiners pappa kommit och hämtat dem. Gud vad tomt det blev. Saknar redan deras tjatter!

"Liten pojke" är ute

Så var bebisen född. Flickorna blev jätteglada när de hörde det och började diskutera namn. De är båda väldigt envisa, så det blev lite bråk om vad lillebrodern skulle heta. Storasyster Lina var fast besluten vid att pojken skulle heta Elias, medan Emma (treåringen med det vilda humöret) började skrika om att han skulle heta "liten pojke" och ingenting annat. Nedan ser ni Emma, Lina och vår andra lilla kusin Johannes som nu inte längre är yngst i släkten.


You gotta love them..

Baby on the way!

Vaknade kl. 04.53 imorse av att hemtelefonen ringde. Det var min moster som ville prata med min mamma. Hennes vatten hade äntligen gått (hon har gått över tiden med elva dagar) och hon behövde någonstans att lämna hennes två döttrar så att de kunde köra in till sjukhuset. Spännande, spännande. Vid sex anlände mina kära pratglada kusiner Lina och Emma, fem respektive tre år. Att klockan var sex verkade inte ha någon som helst inverkan på deras humör. Jag strejkade och låg kvar i sängen, desperat efter några fler timmars sömn. Dock fick jag spendera de nästkommande fem timmarna med att höra de små solstrålarna hoppa omkring och skrika, skratta, prata, bråka och gråta på nedervåningen. Påminn mig om detta när jag om sådär tio år anser mig vara redo för att skaffa barn. Jag kommer aldrig att vara redo för sådana där små eländiga sömntjuvar. Kan inte förstå att min stackars moster just nu ligger inne på BB och väntar på/kämpar för att få välkomna en tredje in i världen. Usch.


Damien Rice - Cold Water

Insan länkade precis en låt till mig med Damien Rice. The blower's daughter. Fantastiskt fin. Åh, han är så bra. Hans röst har otaliga gånger rört mig till tårar. Hans låt Cold Water förtjänar ett eget blogginlägg, så därför får den det här.
Fransmän, mer liberala än vi?

Tydligen. Har inte ens orkat uttala mig om IPRED. Det går inte att stoppa nedladdning. Musikindustrin får anpassa sig om den vill överleva. Evolution, ni vet.

Fina, fina Coldplay..

Snälla, säg att det inte stämmer att den uppkommande turnén är er sista. För missar jag då den kommer jag aldrig att förlåta mig själv för att jag missade er spelning i Stockholm förra året. Hittade ett klipp därifrån. Yellow.


Nostalgi!

Nedan följer ett antal klassiska reklamfilmer. Gud, här snackar vi nostalgi och barndom!


"Livet har sina goda stunder" - McDonalds


"Lugna ner dej nu" - OLW


"Har ni fest eller?" - OLWs reklamer förtjänar nästan en plats i historieböckerna!


Är detta ett skämt eller?

Windows Live(TM) Messenger Service-personalen säger:
Viktigt servicemeddelande: Som en del av en systemuppgradering måste du ändra din e-postadress till att fortsätta logga in på Windows Live(TM) Messenger Service. För att försäkra dig om att din åtkomst inte är blockerad och för mer information, gå till http://support.microsoft.com/gp/Messenger/sv

Okej, så detta kom precis upp i ett konversationsfönster på min msn. Mejladressen som meddelandet kom ifrån är på fullt allvar messenger@microsoft.com. Sjukt skumt. Några hackers som håller på, eller är detta på allvar på något sätt? Min msn fungerar iallafall inte som vanligt. En tjej som precis skulle lägga till mig i sin lista fick ett meddelande där det stod att min msn var ogiltig. Vad är det som pågår? Sjukt irriterande i varje fall.

Msn-konva

inzo säger:
VI BORDE KLÄ UT OSS TILL PÅSKKÄRRINGAR
HAHAHAHAHA

ange säger:
HAHAAHAHAHA
okej, det där åker in på min blogg

Så om ni vill så kan jag för ovanlighetens skull sätta in en "dagens outfit" på torsdag.

Det är lönlöst!

Jag har ingen självkontroll! Jag kan inte få mig själv till att sitta ner och bara få allt skolarbete som behöver bli gjort gjort. Det fungerar inte! Så nu har jag tagit till den metoden som jag vet alltid funkar för mig - har gjort ett schema på när jag ska jobba på vad och när jag inte ska jobba alls. Förstår inte varför det fungerar bättre att följa ett schema vars tider jag ändå bestämt själv, men det gör det. Fast det är ju faktiskt lov, så man kan ju inte spendera all resterande ledig tid åt pluggandet - nästintill dock :b. Dumma environmental, hade det inte vart för det hade allt vart lugnt. Med risk för att låta som en lat tonåring säger jag palla skolan, palla IB.

Next up är tandläkaren, ska vara där 14.15. Sedan ska jag in till stan och fixa med paketupphämtning, innan jag kommer hem för att fira Robert som fyller 46 år idag. Ni får ha det så bra!

Angeliqua

Kväll med bl a herr Palm

Mår inte hundraprocentigt och har därför fastnat framför datorn. Youtube-videor kan vara ett jäkla bra tidsfördriv kan jag säga er. Och vad är egentligen grejen med SVT:s Rikard Palm? Sjukt rolig är han!


Så som Håkan är sommar är Winnerbäck vår

Hemma ifrån presentinhandlingen nu. Det gick på mindre än en timme. Så fort jag kom in i affären ville jag bara ut i vårvärmen igen, så det blev att rycka åt sig första bästa grej, gå till kassan och betala och så ut igen. Snabbt och effektivt. Vi har det så fint här nere i Malmö nu. Så fint att jag, den lataste människan på jorden, promenerade några busshållsplatser framåt idag istället för att bara sitta och vänta på bussen. Ja, och gåendes med uppkavlade jeans och Winnerbäck i lurarna kände jag verkligen att våren anlänt.


Angeliqua

Måndag!

Solen skiner och jag ska ut på presentjakt! Min styvpappa Robert fyller 46 år imorgon och slarvig som jag är så har jag ännu inte hittat någon present till honom. Så det är vad min eftermiddag ska läggas på. Sov lite väl länge idag, men för att dra min standardreplik, så behövde väl min kropp antagligen alla de timmarna med sömn. En stor del av mitt påsklov skulle jag ju ägna åt plugg, vilket jag kommer att göra. Tänkte bara säga att jag kommit en bit på väg nu för jag har äntligen hittat vilket ämne jag ska skriva om i ekonomi-uppsatsen.

Nåväl, bussen går 13.55 och jag sitter fortfarande i pyjamas utan att varken ha duschat, druckit kaffe eller ätit frukost. Tror ni jag hinner? Ähh, man är väl tidsoptimist. Ha en jättetrevlig måndag ute i solen!

Angeliqua

Det här var inte mitt verk!

Inatt när jag och Insan var mitt inne i vårat alla-tv-program-som-vi-negligerat-på-grund-av-skolarbete-maraton så hände en jätterandom grej. Jag skulle ta upp mitt colaglas, också gick det helt plötsligt itu! Ovandelen av glaset lossnade i stort sett ifrån botten! Hur är detta ens möjligt? Det lät *pop* också lossnade hela glaset ifrån den nedre delen. Jag förstår ingenting! Jag vet att jag är den klumpigaste ut av de klumpigaste och att jag inte sällan lyckas välta över t ex stolar och bord då jag försöker smyga mig in i ett klassrum och sådär. Jag vet att jag är klumpig, men gud, det här var väl ändå lite att ta i? Det finns inte på världskartan att jag skulle kunna vara tillräckligt stark för att kunna slita itu ett sådär tjockt glas! Så, ni som läser fysik och vet hur sådant där fungerar, hur var det här möjligt?

glas-incidenten

glas-incidenten

glas-incidenten

Vårtecken á la Malmö

Hej kära blogg! Vårvärmen har åter kommit till Malmö och precis som förra året kom den ju lite för tidigt samtidigt som den är lite för extrem. Idag var det väl ungefär arton grader här - inte okej för att vara den fjärde april. Med värmen kom självklart alla vårklädda entusiastiska malmöbor ut ur sina små hålor, något som säkerligen uppskattades av alla uteserveringsägare i stan då samtliga caféer var fyllda till bristningsgränsen. Dock är det bara mysigt med lite mer folk ute :).

Självklart kom även de malmöbor som varenda år agerar något överentusiastiskt vid första värmen ut. Jag och Ines skådade en liten tjej i linne och shorts sittandes vid kanalen. Varmt är det, men vi är väl för fan inte i Afrika. Det är april människa. April!!

Lite får man väl njuta ut av växthuseffekten..

Vi har världens finaste väder idag! Drygt sexton grader i solen, och tänk då på att det bara är den tredje april! Kollade väderkartan förut, och där såg jag att det förväntas vara arton grader varmt i skuggan i Småland imorgon. Det jag då undrar över är om vi inte är på väg emot ännu en värmebölja. Kommer ni ihåg hur varmt det var i maj förra året? Hittade en gammal bild ifrån den elfte maj bland mina mobilbilder. Checka!


25 grader i Malmö om en månad hade väl inte vart helt fel?

Studiedag, och så ett påsklov på det :)

Nu är det lov här i Malmö, för merparten av våra fina malmöskolor har satt studiedag på fredagen innan påsklovet, vilket betyder att vi får ett elva dagars långt lov :)! Idag är det shopping och fika ute i vårvärmen som gäller. Shoppingen blir dock förmodligen något begränsad eftersom att kollen av saldot på bankkontot imorse inte skänkte med sig något positivt besked.. Måste dock ha någon ny tunika och några nya tights, det kan inte hjälpas. Och en ny mascara, herregud! Har behövt en ny i kanske en månad nu.. Det har gått till den extremen att den har börjat smula sig. Det är illa! Fast finns det någonting tråkigare att handla än mascaror? Precis! Antagligen så tar vi oss till Entré idag eftersom det ligger så himla nära mig, och tiden i princip rinner iväg eftersom Ines är världens långsammaste människa!

Nu ska jag kolla busstiderna och se om det kan få igång henne! Moahaha.. Ha en jättetrevlig dag ute i solen! :)

Angeliqua

Ett stort grattis till världens yngsta 35-åring!

Åh, vilket hopplöst fan jag är. Idag fyller allas våran Håkan Hellström trettiofem år, och detta tänker jag inte negligera i min blogg, så grattis kära Håkan! Nu skiljer det inte bara alla mina sjutton år emellan oss - nu är det arton!Det här är några av mina och Insans bilder ifrån Malmö Konserthus den 28/2 i år. Den mest underbara konsert jag någonsin upplevt. Stod längst fram i mitten med scenkanten emot låren. Det var alldeles magiskt. Håkan, jag och en salig blandning av andra fans. Det glömmer jag aldrig.

Ett stort grattis till Håkan alltså! Ät nu lite tårta kära du, innan du börjar jobba på det nya albumet som jag och övriga håkanister väntar på med spänning. Håkan och övriga världen får ha en jättetrevlig dag! :)

Angeliqua

Första april-skämt i toppklass.

Jag är youtube beroende. Är jag hemma så har jag alltid en spellista igång lite sådär i bakgrunden. Gick precis in på min kära videoencyklopedi, och plötsligt så vändes allt upp och ner. Bokstavligen. Sajten har launchat 2009 års bästa aprilskämt. Skynda er in så ni får se det, för det är ändå ganska så jäkla bra gjort. Jag, som har väldigt lätt för att bli yr och illamående blev dock rätt ställd och var tvungen att trycka bort rutan som visade min kära Hellström upp och ner. Här följer en printscreen:Vill man då ha hjälp med att använda den nya layouten så medföljer även en liten guide:

Det är dålig humor när den är som bäst. Precis i min smak alltså.

Montt Mardié

En talangfull musiklärare ifrån Stockholm slår igenom i England och i Asien men inte i Sverige. Hur kommer det sig? Jo, för att svensk indie-pop inte får den uppskattning den förtjänar här på hemmaplan. Upptäckte Montt Mardié av rena slumpen igår när jag satt och tittade runt lite på youtube, och gud vilken artist! Verkligen en rekommendation ifrån min sida. Montt Mardié, som i verkliga livet heter David Pagmar, gör förutom väldigt lyckade egenskrivna låtar även covers på redan välkända hits. Eller omarbetningar kanske man ska kalla dem egentligen, för han sätter verkligen sin egen prägel på allt han släpper. Sätter in några låtar här under. Lyssna, njut och uppskatta (och hoppa inte den tredje)! :)

Montt Mardié - Windmill


Montt Mardié - Surprised


Montt Mardié - Come on Eileen (Känns kanske igen?)


Montt Mardié - Gloria (Omarbetning av Beyonces Halo)


Montt Mardié - Det bästa i världen (Sjukt kul omarbetning av The world's greatest)


Nu ska jag fortsätta med att läsa ekonomi och försöka motarbeta min enorma trötthet! Blir dock nog sängen redan vid tio, det kan inte hjälpas. Min kropp skriker efter sömn! Ni får ha en trevlig onsdagskväll iallafall :)

Angeliqua

RSS 2.0