Hejsan

Oj. Ringde precis min pappa för att gratulera honom på hans födelsedag. Fick en liten chock sådär. Min pappa bor i Norge och har bott där i drygt fem år nu. För ett tag sen så bestämde han sig för att han skulle flytta tillbaks till Sverige, vilket gjorde mig jätteglad eftersom jag då hade kunnat träffa honom betydligt oftare. Nu när vi pratade så berättade han att han har ångrat sig, och nu istället tänker flytta ner till Paris, där vi har familj. Hans mamma och syskon bor där, så jag förstår honom och har till och med själv föreslagit det för honom. Men. Ja, nu blev det bara fel. Hade redan förberett mig på att kunnat träffa min pappa oftare än vad jag gör nu. But I'm being a baby, I know. Detta är verkligen det bästa han kan göra för sig själv just nu, han behöver det. Blev bara lite slagen. Han planerar att flytta dit redan i slutet av maj. Wow, liksom.

Men, always look at the bright side of life, right? Jag kommer ju få åka ner mer till Paris nu, när min kära far bor där : )..  Uppdaterar senare.

xoxo ange

Älskar våren : )

Verkligen jätteskönt i lilla Malmö nu : ) Lördagen spenderade jag i Västra Hamnen med Gabriella, Emma, Olivia, en kycklingsallad och en daimtårta. Hade det jättemysigt, och satt i t-shirt utan att frysa. Me like. Hoppas att det fina vädret håller i sig tills Ines kommer hem, så hon får känna på lite svensk värme OCKSÅ, som kanske kan competa med den spanska :D. (okej, inte realistiskt)

Känner mig dock lite trängd av en sak. Vi, me and the I, MÅSTE hitta tid till att göra något innan det är dags för mig att åka den 30e. Men den 29e har jag matteprov, vilket juiförsej kommer gå åt helvete hur mycket jag än pluggar.. Så, då är det kanske inte lönt att antränga sig särskilt mycket? ... Okejdå tack bloggen, PROBLEM SOLVED.

Åh herregud, har en annan sak att säga också. Väldigt roande måste jag säga. Min kompis som går på vår lilla grannskola Petri har delat med sig lite skvaller om min enemy nummer ett. Så jävla kul att höra att hon inte är så perfekt som andra framställer henne. Hon har t o m ljugit för folk om certain things.. MWAHAHAHA. Det berättade jag dock inte om. Har lärt mig att man kan lyssna på andras skvaller utan att delge något själv ;D. Men iallafall; så himla skönt att höra det här, ni förstår inte..

Har fått höra i flera år nu att den här personen alltid gör allt rätt. Mm, jätteomoget av mig att ta åt mig och jämföra, men, ja, man kan väl inte alltid vara mogen? De senaste dagarna kanske det har varit väldigt mycket omogenheter, men jag ska skärpa mig. Promise!

Gud vilken osympatisk människa jag måste verka vara utifrån bloggläsares perspektiv. Gottar mig åt andras olycka medans jag blir arg när det går bra för dem. Usch, hemska mig ;D

xoxo ange

I n e s!

Ines, fyfan. Jag blev så jäkla skrämd precis. Hörde precis om att ETA sprängt en bomb i Spanien idag. Usch, verkligen en kalldusch. Jätterädd blev jag, men lyckligtvis är det inte där du är. Men du kan ändå gärna höra av dig via msn/facebook/sms när du läser det här. Danke : ) 

Det var allt jag skulle säga,
xoxo ange

P i s s

Gissa vad som hände precis? Skrev ett aslångt inlägg som bara försvann. Det är så jäkla irriterande :@. Uppdaterar senare, har läxor att göra.

xoxo ange


En ny blogg ger nya möjligheter!

Hm, nej. Ärligt talat ville jag bara inte blogga på den gamla bloggen längre. Så här är jag, olik förpackning men samma innehåll!

: ) Just nu är jag alldeles ensam i världen, min andra halva Ines lever lyxliv i Spanien. Och arggghh vad jag är avundsjuk.

Själv är man kvar i gråa Sverige, som dock börjar bli lite grönare! Idag hade bladen på träden börjat slå ut, och jag fick värsta sommarkänslor! Så fint, så fint : ). Ja, jag börjar bli gammal verkar det som. Uppskattar the small things in life nuförtiden! Haha

Nej, men jag kanske borde berätta lite om mig själv ifall jag nu ska börja blogga på nytt. Jag heter Angeliqua, bor i Malmö och går på IB. Är 16 år, fyller 17 i år : ) Vilket ska firas ordentligt! Inte för att 17 är ett speciellt årtal, utan bara av ren vilja :D. Eftersom det svenska skolsystemet är utformat på så sätt att man går i gymnasiet i tre år, så går jag just nu PrIB, en förkurs till själva IB-åren (som är två). Jag trivs jättebra och skulle inte ändra mig, även om jag hade chansen.

Förutom skolan så läggs min tid på vänner. Min bästa vän heter Ines (ja, hon som just nu lever lyxliv i Spanien). Besök vår bebis schmuel.blogg.se

Är inte värsta festprissen, men helgen består väl oftast av en festdag, en sovdag och en pluggdag. Ifall bankkontot skulle tillåta det, skulle ni hitta mig på ett fik varje eftermiddag och helg. Ja, där har ni mig i ett nötskal! Thihi, nej jag lovar. Jag är inte så tråkig som jag låter : ). Läs bloggen, and I'll prove you wrong.

Ja, det var väl allt. Engelska nationella imorgon 8.10, trodde jag skulle slippa sådant nu, men icke ;). Det ska nog gå bra, hoppas jag. Lycka till till mig!


xoxo ange


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0