Italien, part two

Det här känns verkligen som en rad inlägg signerat Kenza (minus allt festande), men nåja, såhär får det bli!

Lördagen skulle ju som nämnts i förra inlägget spenderas på Capri, vilket den också gjordes. Vi var ute jättetidigt och sprang förbi en jättetrevlig marknad där vi köpte med oss en liten picknick att äta på den fina ön vi skulle till. Det blev vin, bröd, pålägg och körsbär. Lite halvt osvenskt sådär! Efter marknaden följde ett ihärdigt letande efter stället där båtarna avgick, så som det brukar bli när Robban går i täten.

Väl på Capri möttes vi av en jätte, jättefin hamn. Det var kärlek vid första ögonkastet, vill verkligen tillbaks! Trots den fina ön var jag mest asförbannad. Vi skulle nämligen hitta in till centrum, där själva staden Capri ligger, men snirklade (såklart på Robbans begäran) bara omkring i en massa bostadsområden. Har nog aldrig svurit så mycket åt stackars mamma och Robert i hela mitt liv, haha. Det var obeskrivligt varmt, och vägen gick bara uppåt hela tiden. Ni kan ju tänka er hur det var att ta sig uppåt för de backarna när man inte rört på sig sedan i december! Negativiteten sipprade dock bort när vi väl kom fram. Otroligt fint var det, och efter att ha tagit en glass däruppe började vi, till min stora förnöjelse, promenera neråt igen. Vi hittade en jättemysig park där vi avnjöt våran picknick på en fin berså med en otrolig utsikt (bild nedan). Resten av dagen på Capri spenderades med sol och bad på en fin strand. Älskar verkligen den där ön! Till mat på lördagskvällen blev det en fullständigt underbar pizza med mozzarella, färska tomater och lite sådär. Den har verkligen stannat i minnet så ni får räkna med att den tas upp i alla samtal ni har med mig en tid framöver. Älskar verkligen mat. Haha. Och så några bilder!

Finfin marknad


Fattade under vårt eviga promenixande att det är så här en typisk italiensk reklamannons ser ut


Båten hittade vi!


Möttes av en väldigt vacker hamn på Capri!


Och här började den oändligt långa och svordomsfyllda kampen uppför Capris backar :b


Tog självklart ingen mysig bild av den mysiga picknicken i den mysiga bersån. När maten väl dukats fram var jag ju såklart för upptagen med den för att bry mig om kameran.


Utsikten fick jag dock med på bild


"Rikta kameran mer ditåt så att du får med utsikten i bakgrunden"
(ursäkta bikinibanden, vet att det inte är vackert men vi var på väg mot stranden)


Tvungen att ha en sista på utsikten. Så jäkla vackert!


Okej, denna blir sista. Men ja, ni fattar ju hur fint och underbart det var där =)


Pizzan får avsluta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0