Lite spänning i vardagen

Som rätt aktiv medlem på youtube händer det då och då att man stöter på väldigt hetsiga och konfliktsökande människor. Detta kan kanske för vissa ses som ett irritationsmoment. Jag har dock valt att se det komiska i det hela och skrattar därför mest när sådant händer. Nedan finner ni ett exempel. Att "popeyeshemmasving" verkar vara en ytterst intressant person kan ni ju inte förneka.

huurricane (7 månader sedan)
Haha jäkligt kul det här. Det går ju inte att förneka vart Håkan hämtat inspiration ifrån. Men tänk vad mkt cred han ska ha som lyckades göra en sådan bra låt delvis med hjälp av en melodi hämtad från ett jäkla dataspel..

popeyeshemmasving (2 dagar sedan)
LOL?! Det är melodiuppbyggnaden som gör hela hans låt, och den som står för det är kompositören av soundtracket från spelet. håkan gjorde int ett skit förutom att tillsätta ord och be folk framföra det på riktiga instrument. han lyckades med inget, han liftade helt enkelt.

huurricane (1 timme sedan)

Alltid kul att se hur hetsiga folk blir runt detta. Att "tillsätta ord" kanske inte ska nedvärderas totalt. Låttextförfattare är ett respekterat jobb, vet du.

popeyeshemmasving (1 timme sedan)
En sak jag alltid har stört mig på är folk som inte kan höra på instrumentala stycken. "musik utan sång och text är skit.". dessa personer uppskattar inte musik, de är intresserade av poesi. Om musiken är framförd med hjälp av ett ljudchip på en c64 eller en vanlig aukustisk gitarr spelar ingen roll för en musikintresserad, eftersom vi bryr oss om hur välkomponerat stycket är. JAG respekterar inte textförfattare eftersom poesi har ingen betydelse för mig.

huurricane (35 sekunder sedan)

Okay, then. Hela den här grejen är ju dock en smaksak vilket lyckligtvis betyder att du får tycka, tänka och känna precis hur du vill :)

Vad lärde vi oss av det här? Jo att popeyehemmasving, HAN respekterar alltså inte textförfattare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0