Yey :)

Hihi, väcktes väl för sådär en timme sen av att familjen kom in och sjöng för mig. Direkt när jag öppnade ögonen så skannade jag dem efter ett kameraliknande paket, och visst fanns det där! :) Först så låtsades jag inte om det, utan öppnade de små paketen först. Fast tillslut så sprack jag, jag bara: okej, hårt paket tack :D. And there it was: min alldeles egna kamera! Haha, den hade dock fel färg. Den är rööd, men det spelar ingen roll :) jag är jätteglad. Den har 10.2 megapixlar, så jag är jäääätttenöjd! En lite större chock: av min syster fick jag 500 kr (!). Det är sjuukt mycket för att vara en födelsedagspresent emellan oss två. Det kom så himla bra till pass: åker ju till Paris på torsdag!

Nu ska jag duscha, och sen ska jag äta frukost. Sedan väntar middag hos Robbans föräldrar och ikväll födelsedagsmiddag med B, M och A! Ska bli så trevligt såå! Och fick sms av Ines inatt, jätteglad blev jag (vi smsar varje dag, men detta var ju ett grattissms). Saknar dig jäätttemycket gumman. And vet du vad? När du kommer till Paris ska vi se SATC på Champs-Élyssées. Det har jag bestämt, så himla fint är det där. Höhöh well okay läsare, nu ska jag gå och fylla år, ha en trevlig söndag människor! :)

Puussss
Angeliqua

Kommentarer
Postat av: Katarina

Jag kan nog inte riktigt förstå det riktigt haha :)

2008-07-06 @ 12:31:37
URL: http://koolakattis.blogg.se/
Postat av: Daniel

oh yes I did ;) Oj vad härligt med Paris, kom i håg att shoppa mycket å ät mycket fet, megagod fransk mat! Trevlig resa!

2008-07-06 @ 18:56:38
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: natalie

Hej , jag hoppas du haft en bra helg

besök gärna min blogg och var med i tävlingen

http://densmartabrunetten.blogg.se/2008/july/liten-blogg-tavling.html

2008-07-06 @ 21:49:46
URL: http://densmartabrunetten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0